Contact

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefles aan! Voor overige vragen ben ik telefonisch en per mail bereikbaar. Onderaan deze pagina vind je een antwoord op veelgestelde vragen.

Autorijschool Willem013

6 DAGEN PER WEEK BESCHIKBAAR

Maandag - Woensdag: 08:30 - 21:00
Donderdag - Vrijdag: 08:30 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 15:00

Adres

Zwaanstraat 9, Berkel-Enschot, 5056 EN

STUUR EEN E-MAIL

Wil je een gratis proefles aanvragen? Dan kan dat hier via de website. Heb je overige vragen? Stuur mij dan een e-mail. Ik streef ernaar om binnen 48 uur te reageren op jouw bericht.

VEELGESTELDE
VRAGEN

Als ik me aanmeld voor een proefles, zit ik dan ergens aan vast?

Nee, een proefles is geheel vrijblijvend en dus kosteloos. Tijdens de proefles krijg je een passend advies, waarna je kunt kiezen om bij mij te starten! Schrijf je hier in voor een proefles.

Kan ik ook in termijnen betalen?

Ja, het is mogelijk om in termijnen te betalen. Dit kan bijvoorbeeld in 2 of 4 termijnen. Hiervoor wordt wel éénmalig 25 euro aan administratiekosten in rekening gebracht.

Wat is een Tussentijdse Toets (TTT) en wat heb ik hieraan?

De Tussentijdse Toets (TTT) is een proefexamen zoals een echt examen zal verlopen, maar dan zonder uitslag slagen of zakken. Door middel van de TussenTijdse Toets doe je ervaring op met het verloop van een echt praktijkexamen en ervaar je hoe het is om een examinator naast je te hebben. Alle verplichte onderdelen van een echt praktijkexamen komen aan bod. Slaag je voor de bijzondere verrichtingen? Dan krijg je daar vrijstelling voor op je praktijkexamen. Heel fijn als tussenstap naar je examen, als je last hebt van spanningen!

Kan ik ook in een automaat lessen?

Nee, ik maak alleen gebruik van een schakelauto. Het voordeel hiervan is dat je vervolgens zowel in een schakelauto als een automaat kan rijden. Wanneer je lest in een automaat, mag je namelijk niet in een schakelauto rijden.

PERSOONLIJK ADVIES? PLAN NU EEN GRATIS PROEFLES!

Wil je een passend advies? Meld je dan nu aan voor een vrijblijvende proefles. Je kunt natuurlijk ook direct starten met lessen. Bekijk hier meer informatie over mijn pakketten en prijzen.

 

Gratis proefles!Meer informatie