OVER WILLEM

 Je wilt graag je rijbewijs halen, maar wat houdt dat precies in? Deelnemen aan het verkeer is namelijk iets serieus, wat je zeker niet moet onderschatten. Je wilt straks graag zelfverzekerd en vooral veilig de weg op kunnen. Persoonlijke begeleiding van een vaste rij-instructeur is hierbij erg belangrijk. De juiste ‘klik’ zorgt ervoor dat jij als leerling alles uit jezelf kan halen. Bij Autorijschool Willem013 is dat dan ook het streven. 

“Mijn naam is Willem van Rooij, trotse eigenaar van autorijschool Willem013. Ik zit alweer ruim 10 jaar in het vak en nog steeds ga ik elke dag met veel plezier de weg op! Hiervoor heb ik 5 jaar een franchise-onderneming gerund onder de paraplu van LesGo, waar ik al veel leerlingen op een leuke manier heb geholpen aan het rijbewijs. Om nog meer kwaliteit te kunnen bieden, ben ik mijn eigen rijschool gestart.”

$

Een leuke & leerzame les staat voorop!

$

Persoonlijke begeleiding van een vaste instructeur

$

Jonge & ervaren rij-instructeur

$

Lessen in de avonden en het weekend mogelijk

“Iedere leerling heeft begeleiding nodig die bij hem/haar past. Dat vind ik de leukste uitdaging. Samen zorgen we ervoor dat je het juiste niveau bereikt zodat je straks veilig en zelfstandig de weg op kunt.”

#IEDEREENWILLEM

Vraag nu een gratis proefles aan om de lessen bij Willem013 te ervaren en te kijken welke begeleiding bij jou past!

RECENSIES

“Hele goede rijschool. Mooie, fijne auto met alle nieuwste snufjes wat het rijden superleuk maakt. Willem is een fijne instructeur die alles van A tot Z goed geregeld heeft. Bedankt voor alle leuke lessen!”

Tim – Oisterwijk

“Super rijschool! Fijne, rustige instructeur die alles duidelijk uitlegt. Zeker aan te raden!”

Rosa – Berkel-Enschot

“Altijd leuke en gezellige lessen! In 1x geslaagd ondanks mijn zenuwen. Willem geeft je vertrouwen en zorgt ervoor dat je met een goed gevoel het examen ingaat. Heel erg bedankt!”

Julia – Berkel-Enschot

“Ik ben in 1x geslaagd dankzij Willem. Hele leuke, leerzame lessen en de auto ga ik vooral missen! Bedankt voor alle fijne lessen!”

Sam – Tilburg, Reeshof

“Goede rijschool die ik iedereen zou aanraden! Fijne lessen en door de tussentijdse toets ben ik in 1x geslaagd. Willem is een hele fijne instructeur die altijd voor je klaarstaat.”

Marjolein – Udenhout

“Ik had al goede verhalen gehoord over Willem en ik ben heel blij dat ik ben overgestapt. Willem is duidelijk en houdt zich aan zijn afspraken. Ik ben altijd met veel zin gaan lessen, een echte aanrader dus!!”

Victor – Goirle

“Top rijschool! Gezellige lessen, maar wel serieus naar je rijbewijs toe dus de perfecte combinatie. Jonge, leuke instructeur. Door Willem in 1x geslaagd. Bedankt!”

Femke – Moergestel

“Door Willem zijn lessen in 1x geslaagd. Hele goede rijschool! Altijd vrolijk en mij het vertrouwen gegeven. Tussentijdse toets heel veel aan gehad. Bedankt voor alles!”

Levi – Tilburg

“Aanrader!! Top rijschool en Willem weet waar hij mee bezig is. Alles netjes op orde en volgens plan gegaan waardoor ik in 1x geslaagd ben!! Heel erg bedankt!”

Nadia – Goirle

“Samen met mijn zus in 1x geslaagd! Een rijschool met een hele fijne auto en Willem stoomt je helemaal klaar voor het praktijkexamen! Super tevreden en altijd leuke lessen.”

Julia – Berkel-Enschot

R

10 jaar ervaring

 Met ruim 10 jaar in het vak heeft Willem al veel leerlingen op een leuke manier aan het rijbewijs geholpen. Samen zorgen we ervoor dat je het juiste niveau bereikt zodat je straks veilig en zelfstandig de weg op kunt.

Ford Fiesta

Ik kom je ophalen in een stoere Ford Fiesta met de nieuwste luxe. Dit zal het lessen nog leuker én comfortabeler maken, want naast dat deze snufjes leuk zijn, rijdt het vooral heel erg lekker.

N

Achteruitrij-camera

N

Parkeersensoren

N

Navigatie

N

Blind-spot buitenspiegels

N

Adaptive Cruise control

N

Stuur/stoelverwarming

N

Automatische ruitenwissers / verlichting

PERSOONLIJK ADVIES? PLAN NU EEN GRATIS PROEFLES!

Wil je een passend advies? Meld je dan nu aan voor een vrijblijvende proefles. Je kunt natuurlijk ook direct starten met lessen. Bekijk hier meer informatie over mijn pakketten en prijzen.

 

Gratis proefles!Meer informatie